MAIN-HEADER
21.11.2024 13:06:11
Navigace
Reklamní místo pro vás 1
Napište nám přez kontaktní formulář
více informací­ po kliknutí­ na banner
CSET-kontaktni_formular
Statistiky webu
NÁVŠTEVNOSŤ WEBU :
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Navalte těch 100 Kč, vy kurvy
WoTPlayer
Koukejte prosím navalit těch mých 100 Kč, a když ne, tak může pan Frydolín poslat ten globus, co si za ní koupil. Nebo jí může poslat po panu Spitefírovi.

Jinak, se ale potvrdilo, to co jsem psal, chováte se jak mafiáni, tj. umlčujete Vaše odpůrce. Cenzura se Vám nepovede. Ani miliarda BANů nezastaví pravdu.

Honza1616
tak ty nedáš pokoj**44*

www.jednotka-601.estranky.cz
WoTPlayer2
Ani celá grupa pánů Frydolínů a Spitefírů, pravdu nezastaví, klidně může pan Spitefír přijet do Mladé Boleslavi. Rád ho uvítám. Zejména s baseballovou pálkou v ruce.

TmeNcz
bože to je volodroid**29*

WoTPlayer2
Prosím, Já Vás neznám, Vy neznáte mojí osobu, ale snad se nemusíme urážet, Já k tomu nemám důvod, a vy jistě také ne.

TmeNcz
tak panáčku...jestli nás neznáš, tak nás poznáš...neznám nikoho kdo by se tak dlouho a bezúčelně ztrapňoval a já vás neurážím...ba naopak konstatuji holý fakt**26*

AliSterCZ
StaryNepalskyMnich napsal:

Koukejte prosím navalit těch mých 100 Kč, a když ne, tak může pan Frydolín poslat ten globus, co si za ní koupil. Nebo jí může poslat po panu Spitefírovi.

Jinak, se ale potvrdilo, to co jsem psal, chováte se jak mafiáni, tj. umlčujete Vaše odpůrce. Cenzura se Vám nepovede. Ani miliarda BANů nezastaví pravdu.

dám vám tisíc korun českých pokud příjdete na team speak a přede všema se omluvíte za své chování příjmete omluvu ode všech co vám nadávají a dokážete že nejste martin... protože myslím že spoustu lidí vás podle hlasu pozná a proto na žádnej ts nepujdete... začnete se ted vymlouvat že nemáte na mikrofon nemáte mikrofon nefunguje vám zvuk nevíte co je TS a podobné voloviny... dělá se mi z vašeho xichtu tak špatně že se asi pujdu vyzvracet... copak vás maminka nenaučila slušného chování? vsadím se že vám ještě utírá zadek a máte pod stolem nočník... a nebo jste měntálně zaostalí ... mužete si vybrat... ale tisíc korun uvidíte pokud opravdu na to ts dorazíte... ( nezajímá mně žádná výmluva tipu nevím co je TS) ještě pár věcí... utři si bradu... nesnáším přetvářku a romy jako jste vy... ty piliny co máte místo mozku jste koupil v obi? jsou totiž vysoce kvalitní... dobrou noc pane Martinoanežpepomalépřitroubléděckozasranejdementebezmozku co si myslí že mu tohle někdo žere... U MAD BRO
AliSterCZ přiloženo následujícísoubor:
Nejste oprávněni vidět přílohy v tomto vlákně.

AliSterCZ
[img]http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/096/044/trollface.jpg?1296494117[/img]

WoTPlayer2
Dubisek napsal:

StaryNepalskyMnich napsal:

dám vám tisíc korun českých pokud příjdete na team speak a přede všema se omluvíte za své chování příjmete omluvu ode všech co vám nadávají a dokážete že nejste martin... protože myslím že spoustu lidí vás podle hlasu pozná a proto na žádnej ts nepujdete... začnete se ted vymlouvat že nemáte na mikrofon nemáte mikrofon nefunguje vám zvuk nevíte co je TS a podobné voloviny... dělá se mi z vašeho xichtu tak špatně že se asi pujdu vyzvracet... copak vás maminka nenaučila slušného chování? vsadím se že vám ještě utírá zadek a máte pod stolem nočník... a nebo jste měntálně zaostalí ... mužete si vybrat... ale tisíc korun uvidíte pokud opravdu na to ts dorazíte... ( nezajímá mně žádná výmluva tipu nevím co je TS) ještě pár věcí... utři si bradu... nesnáším přetvářku a romy jako jste vy... ty piliny co máte místo mozku jste koupil v obi? jsou totiž vysoce kvalitní... dobrou noc pane Martinoanežpepomalépřitroubléděckozasranejdementebezmozku co si myslí že mu tohle někdo žere... U MAD BRO

Vážený pane,

na TS bych i přišel, jenže to nelze, jelikož tam mám také BAN, takže máte smůlu.
Taktéž nevím, kde jte přišel na takovou hovadinu, že jsem rom, a mám místo mozku piliny. To jste na to přišel u Vás na hnoji, co? Jinak, nevím, kde jste viděl moji fotku, ale já to řešit nebudu. Jo počkat, to jste se díval do zrcadla a viděl tam svůj ksicht, který vypadá jak prdel, co? No, nic, koukám, že se tu stále vyjadřují lidé, co k tomu nemají co říci. Ale to vůbec nevadí, rád půjdu hlavou proti stádu volů, jen když dosáhnu svého cíle. Proč bych si měl utírat bradu? Nějak to s tím nočníkem pod postelí znáte, to ho sám používáte co? A řídíte se heslem, Podle sebe, soudím tebe, co? Odpovídalo by to těm bludům, hovadinám, co tu píšete. No nic, půjdu zavolat do blázince, že jim tam utekl pacient, a otravuje lidi pod nickem Dubisek. Jo počkat, Dubisek = Blbisek, že?
Co zase dostanu od pana Frydolína, nebo pane Jana BAN? Nebo už my zase bude pan Spitefír vyhrožovat? Nebo snad zase někdo jiný, kdo o tom nemá ani páru, mě tu bude urážet?

Honza1616
mohu mít dotaz proč je váš nový učet registrovaný na mail "MartinJon2@seznam.cz" ???

WoTPlayer2
Honza1616 napsal:

mohu mít dotaz proč je váš nový učet registrovaný na mail "MartinJon2@seznam.cz" ???

Což pak je trestné vlastnit tento email? Jsem si ho jen tak ze srandy založil. Myslím, že to se může.

Honza1616

Což pak je trestné vlastnit tento email? Jsem si ho jen tak ze srandy založil. Myslím, že to se může.

a kdy jsi ho zakládal jestli se mohu zeptat?? v tuto chvíli je to hodně podezřelé vzhledem k situaci

frydmaCZ
Hele MArtine...ty si se nezabil jak si mi psal, že to tu skončíš na tomhle světě?? Jo vlastně ne...ty si si tu hral na Josefa...a ted mas..novej ucet :D :D...že te to baví..prosim jed nekam do prdele třeba do Izraele..nebo do PÍČI...uz me fakt seres...chovas se jako malej kluk...

PS: klobasky a salamky z Globusu.....vyborny..fakt sem si pochutnal...ale jestli je budes chtit..tak ti je možna tak vybleju do ksichtu

A je pěkny jak si myslis, že mas pravo na vraceni penez, ktery si nam dobrovlně dal..**44***44*

WoTPlayer2
Honza1616 napsal:

a kdy jsi ho zakládal jestli se mohu zeptat?? v tuto chvíli je to hodně podezřelé vzhledem k situaci

Ano, můžete se zeptat. tento email mám již cca 3 - 3,5 měsíce. Nevím, co je na tom podezřelé.

WoTPlayer2
frydmaCZ napsal:

Hele MArtine...ty si se nezabil jak si mi psal, že to tu skončíš na tomhle světě?? Jo vlastně ne...ty si si tu hral na Josefa...a ted mas..novej ucet :D :D...že te to baví..prosim jed nekam do prdele třeba do Izraele..nebo do PÍČI...uz me fakt seres...chovas se jako malej kluk...

PS: klobasky a salamky z Globusu.....vyborny..fakt sem si pochutnal...ale jestli je budes chtit..tak ti je možna tak vybleju do ksichtu

A je pěkny jak si myslis, že mas pravo na vraceni penez, ktery si nam dobrovlně dal..**44***44*

No ne, pan Frydolín, no Vy jste tu tedy chyběl.

Však nemusíte posílat peníze, stačí ten globus, co jste si na koupil. Můžete jej poslat po panu Spitefírovi, když chce přijet.

Co bych jezdil do Izraele, tam už jsem byl. Ale v té píče jsem nebyl, snad my řeknete, kde to je, když to tam tak dobře znáte, jo počkat, Vy tam bydlíte? No, že jste to neřekl, rád se tam za Vámi zastavím

Honza1616
Honza1616 napsal:

Tomasu
Neboj se, už zjišťuju kde bydlíš ;-) Baseballka ti moc nepomůže.

WoTPlayer2
sp1tfire napsal:

Neboj se, už zjišťuju kde bydlíš ;-) Baseballka ti moc nepomůže.

Rád Vás v Mladé Boleslavi uvítám, nejlépe na náměstí, kde je hodně prostoru, na to aby jste se tam mohl schovat, až dostanete.

Tomasu
Jo na náměstí? Máš strach? To je oprávněné. Na náměstí ti seru, najdu se tě až to budeš nejmíň čekat. A nebude tam nikdo, aby ti pomohl.

Tomasu
Tak co nám ještě poví Martínku, jsme všichni hrozně moc zvědaví, jaký sračky z tebe vypadnou!!! Už ti dochází fantazie? Užívej si to, za chvíli dostaneš poslední ban a můžeš si hledat nové kamarády. Třeba na lidé.cz, kde prodáváš hry za stokoruny a ještě si sám zvedáš reference. :D Jo ty nevíš co to slovo znamená, viď? To bys nesměl chodit do školy pro chlupaté čuráky bez soudnosti. Ale co každej jsme nějakej. Ty jsi holt buznička co ráda rozsévá písmenka tak, aby to vypadalo, že je pán chytrolín, ale z toho jak píšeš ostatní vycítěj spíš opak. Spitefíre domluvil. Pojď do mě :D

Přejít na fórum:
Reklamní místo pro vás 4
Napište nám přes kontaktní formulář více informací po kliknutí na banner

CSET-kontaktni_formular
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06.06.2013 20:03
adresa TS3 IP serveru: ts3.cz:9233

10.07.2012 21:53
pro CSET výpis plateb a transakcí za servery http://cset.cz/ba.
..

14.05.2012 16:53
ano jsme tým MoH jenže už to přestali hrát, MoH se přestalo hrát 25.10.2011 **21*

14.05.2012 15:23
paráda.... **5* já myslel že jste tým i na MOH... jj TS nejede, moc s tim programem neumím , jediný co to ted delá je error..error..

14.05.2012 15:17
TS už zase nejede ? **22**

Propagace partnerských webů
Přispějte na náš server kliknutím na GameServers a zasláním částky

VÝMĚNA IKONEK:
counterstrikego.cz uloz.to - sdilej snadno data
Stargate-Game sogbf3.cz
www.battlefield-3.cz
CSET-kontaktni_formular CSET - CZ/SK Elite Team
MAIN-FOOTER
3,138,493 návštěv