StarýOdpaněnýMnich2. Tak pánové, já vůbec nevím o čem to tu mluvíte. Už vůbec ne, co tu pán Spitefíre říká o nějaké škole. Já jsem chodil na Gymnážium v Mladé Boleslavi a žádnou školu pro chlupaté čuráky neznám. A co si to tu vymýšlíte za lži o nějakém lidé.cz? Já žádné hry neprodávám, já ani žádné hry nemám. Vlastně taky nevím, co to nějaké hry jsou, to nás paní učitelka ve škole naučila. A i kdybych to vědět, tak bych je nemohl mít, neb bych na ně neměl peníze, protože jediný reálný příjem na dalších deset let dopředu je pouze ta stokoruna, kterou jste ze mě vymámili. Vy kurvy, koukejte ji navalit. A vy pane Jane, buďte na mě prosím hodný, mám vás rád a chtěl bych s vámi podepsat registrované partnerství.....................autorův komentář: aneb Martina nepotřebujem a nebude se nám po něm stýskat až sem nebude moci psát, protože si vystačíme sami :D :D :D
A jelikož nerozumíš našim složitým souvětím, tak tady máš názornou odpověď na tvůj finanční požadavek: (jde i video, video je několik po sobě jsoucích snímků, kdybys náhodou nevěděl. http://www.drsnysvet.cz/profik-ve-fuckovani/
Pane,
tak nyní jste mě urazil, sice mám účet na lidé.cz, ale nic neprodávám, nemám k tomu důvod. Co se týče toho, co píšete, je my z Vás nablití, místo toho, aby jste si mě našel na férovku, tak tu zraňujete slovy. Což, my ale nevadí, neb, to co jste vyplodil, my přijde, jako, kdyby jste si šlehnul. Jinak nevím, jak jste mohl vymyslit takovou kravinu. No, nic, asi opravdu končím. Sbohem.
píše se MI ne MY ty idiote...když už máš touhu psát tak piš aspon tak, aby se to dalo číst!!! a jak napsal Frydma
Táááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhnnnnnnnnnnnnníííííííííííííííííííííí